Top

RÓLUNK

KERTÜNK KINCSEI

A tulajdonos, aki egyébként a főszakács, és saját kezűleg készíti a finomságokat,

Bereczkiné Fekete Ágnes,

eredetileg természetgyógyász, így pontosan tudja, hogy mit jelent a tiszta, házi, kézi, vegyszermentes étrend. Családja természetesen évtizedek óta élvezi Ági maximálisan naturális irányultságú gasztronómiai képességeit: ha valakinek valamire szüksége van, csak nyílik a kamra ajtaja, és ott vannak a minden mesterséges anyag mentes szörpök, dzsemek, krémek, aszalványok, kemencében sült kovászos kenyér és sok-sok más finomság, amiknek az elkészítéséhez hozzátartozik a végtelenül gyengéd és az anyatermészetet totálisan tiszteletben tartó feldolgozás, így a készítmények magától értetődő attitűdje a kicsattanó egészség.

Ági régóta dédelgetett álma, hogy ezt a fajta életmódot a családján kívül mással is megismertesse, így született meg a Kertünk Kincsei portfólió, amely teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket és aromákat.

A cél a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, kizárólag színtiszta gyümölcsből, zöldségből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra.

Kardinális hozzáállás a vitamintartalom megőrzés, ezért a szörpök gyártása is hideg előállításos metódust képvisel, és saját vagy megbízható őstermelőktől származó terménybázison alapul. A lekvárok és a dzsemek is a bio és organikus gazdálkodásból származó alapanyagok direktíváját viszik tovább, és a lehető legminimálisabb cukortartalommal, méz-dominanciával készülnek.

Fontos, hogy ez nem egy nagyüzemi termelés, csak annyi árucikk készül, amit még kézzel, házilag meg lehet valósítani a tökéletes minőség biztosítása mellett.
Ági számára releváns kérdés, hogy elégedett vásárlói legyenek, és boldog, hogy ennyivel is hozzá tud járulni a finom ízeket kedvelők, de az egészséges életmódot követők ízvilágához, étrendjéhez.